Dat zit wel goed met jou!

Echo-adfysio helpt je met advies voor jouw optimale houding tijdens het thuis werken.

Echo-adfysio is een innovatieve praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, echografie en shockwave therapie. Werkomstandigheden thuis zijn niet altijd optimaal. Klachten aan de rug, nek en schouders zorgen voor het nodige ongemak. Met duidelijk inzicht hoe klachten ontstaan, kunnen tips over jouw houding het werkcomfort verbeteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met:

  • een uitgebreide analyse van je houding
  • onderzoek naar de lichamelijke klachten.
  • je ontvangt tips en advies over jouw persoonlijke houding bij bukken tillen en zitten
  • duurzaam resultaat met de juiste en bewuste houding.
  • we streven naar een kort traject van maximaal 5 behandel afspraken fysiotherapie.
  • Persoonlijk ontvangst in de praktijk, (zie hygiëne voorschriften)

Heb je vragen?

Vul het contact formulier in op de contactpagina of bel 06-53106162
Gerbrand van der Doorn
Echo-adfysio
Willibrordus Business Centre
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

In het kader ‘voorkomen is beter dan genezen’ heeft echo-adfysio.nl enkele cursussen en workshops ontwikkeld om mensen te leren kijken naar houding en beweging zodat de kans op klachten en blessures  afneemt en zelfs voorkomen kunnen worden. Indien er wel een klacht ontstaat dan bent u goed in staat met de verworven kennis en vaardigheden omstandigheden te creëren voor herstel. De cursussen worden gegeven in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo of (bij u) op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

U kunt zich inschrijven voor de onderstaande cursussen:

  • Dat zit wel goed met jou!
    Bukken tillen en zitten is zo’n automatisme geworden wat u zichzelf heeft aangeleerd. Weet u ook waarom u dat doet zoals u dat doet? Aan welke spelregels voldoet een juiste houding voor u?  In deze cursus  leert u naast de spelregels voor een goede houding, ook welke processen het automatisch gedrag bij bukken tillen en zitten stuurt. U gaat ervaren hoe u een juiste houding kunt toepassen in veel voorkomende situaties op het werk en thuis. U maakt als het ware uw eigen gebruiksaanwijzing voor een optimale houding bij bukken, tillen en zitten. Een informatiebron voor: Kantoor- en computerwerk gerelateerde beroepen, chauffeurs, verpleegkundige, caissières, vakmensen in de bouw,  leerkrachten en kinderopvang.  Werkzaamheden in productie processen, medewerkers interieur onderhoud. Voor informatie vult u het contactformulier in,  of bel met 06  53106162.