Skip to main content

Deze cursus geeft inzicht in een goed houding bij bukken, tillen en zitten. U maakt uw persoonlijke specifieke "gebruiksaanwijzing".

Over

Dat zit wel goed met jou!

Echo-adfysio helpt je met advies voor jouw optimale houding tijdens het thuis werken.

Echo-adfysio is een innovatieve praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, echografie en shockwave therapie. Werkomstandigheden thuis zijn niet altijd optimaal. Klachten aan de rug, nek en schouders zorgen voor het nodige ongemak. Met duidelijk inzicht hoe klachten ontstaan, kunnen tips over jouw houding het werkcomfort verbeteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met:

  • een uitgebreide analyse van je houding
  • onderzoek naar de lichamelijke klachten.
  • je ontvangt tips en advies over jouw persoonlijke houding bij bukken tillen en zitten
  • duurzaam resultaat met de juiste en bewuste houding.
  • we streven naar een kort traject van maximaal 5 behandel afspraken fysiotherapie.
  • Persoonlijk ontvangst in de praktijk, (zie hygiëne voorschriften)

Dat zit wel goed met jou!
Bukken tillen en zitten is zo’n automatisme geworden wat u zichzelf heeft aangeleerd. Weet u ook waarom u dat doet zoals u dat doet? Aan welke spelregels voldoet een juiste houding voor u? In deze cursus leert u naast de spelregels voor een goede houding, ook welke processen het automatisch gedrag bij bukken tillen en zitten stuurt. U gaat ervaren hoe u een juiste houding kunt toepassen in veel voorkomende situaties op het werk en thuis. U maakt als het ware uw eigen gebruiksaanwijzing voor een optimale houding bij bukken, tillen en zitten. Een informatiebron voor: Kantoor- en computerwerk gerelateerde beroepen, chauffeurs, verpleegkundige, caissières, vakmensen in de bouw, leerkrachten en kinderopvang. Werkzaamheden in productie processen, medewerkers interieur onderhoud. Voor informatie vult u het contactformulier in, of bel met 06 53106162.

Gerbrand van der Doorn