Resultaat door inzicht met echografie van spieren, pezen en gewrichten.

Bij echo-adfysio.nl kunt u terecht voor een afspraak wanneer u last heeft van spieren, pezen en gewrichten. Gerbrand van der Doorn van echo-adfysio.nl is een gespecialiseerde fysiotherapeut in beeldvormend en dynamisch echo-onderzoek.

Onderzoek: De combinatie van het fysiotherapeutisch onderzoek en echografisch onderzoek geeft een compleet beeld van de blessure. De uitkomst van het onderzoek wordt direct met u besproken zodat u met het verkregen inzicht en advies gelijk kunt werken aan herstel.

Oplossing: De oplossing wordt altijd specifiek op maat gemaakt en geïntegreerd in uw dagelijkse activiteiten. Zo kunt u dagelijks werken aan het optimaliseren van omstandigheden voor herstel zodat u in de toekomst weer kunt doen wat u gewend was te doen.

Vergoedingen: echo-adfysio.nl heeft bewust gekozen geen contracten af te sluiten met verzekeraars. Dit geeft ruimte aan mogelijkheden tot meer flexibiliteit en effici├źnt handelen. De nota kunt u indienen bij uw verzekeraar en wordt vergoed volgens de in uw polis beschreven restitutie voorwaarden.

Werken aan herstel: Bij echo-adfysio.nl krijgt u direct informatie en inzicht waarmee u veel zelf kunt doen met oefeningen en beweegadviezen. De behandeling is door de fysiotherapeut beperkt tot dat wat u niet zelf kunt doen. Hierdoor blijven de kosten beperkt en overzichtelijk en blijft voor u de tijdsinvestering laag.